Welkom in mijn gastenboek

Leuk een berichtje van u te mogen ontvangen!

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door anna klaverdyk, 11. aug, 2018
Hallo Frits,na grondig onderzoek ben ik er achter gekomen dat de kans groot is dat Hendrik Bernardus Heffelaar waarschijnlijk niet de vader was van Johannes Bernardus.Zijn ouders zijn nooit gehuwd geweest ,haar eerste kind werd geboren in 1845 en overleed na 8 weken vader NN.
Johannes Bernardus is pas na 3 jaar erkend en daarna huwde Wouderina Willem van Dijk en na zijn dood vertrok zij met haar grote liefde Hermanus Wagener naar Terschelling.Daar ik dna matches heb met personen van deze naam krijg ik hetvermoeden dat Wagener de vader was. Ook omdat Johannes Bernardus zijn oudste zoon Hermanus heeft genoemd.Alle gegevens staan op mijn heritage website. Groetjes Anna Klaverdijk kleindochter van Anna Heffelaar.
E-mail:
Geschreven door Lorenzo Homoet, 25. nov, 2017
Beste Frits, leuk om een berichtje te ontvangen in mijn mailbox. Met mij gaat het goed. In het leven moet je altijd nog iets te wensen hebben. Zo heb ik nog wel een aantal wensen en doelen die ik wil halen.
Ik zie ook dat je volgende week jarig bent. Alvast een fijne verjaardag en mogelijk zien wij elkaar een keer in de Pijp. Vriendelijke groet, Lorenzo Homoet
E-mail:
Geschreven door Ingrid Hogeveen-Bronswijk, 10. nov, 2017
Wat leuk om te zien wie mijn voorouders zijn. Bijgaand een oude foto van Ans Klaverdijk, Johanna Klaverdijk (mijn oma),dochters van Anna Heffelaar en Anna Bronswijk-Klaverdijk (mijn moeder)
E-mail:
Geschreven door anna klaverdijk, 25. aug, 2017
Hallo lieve neef,hoe is het? Ik heb nieuws voor je,ik heb namelijk bij My Herritage een dna test gedaan.De uitslag is76,6 frankrijk,duitsland , 11,2 scandinavie, 10,4 engels en 1,8 israel. Volgens de stamboom is het Scandinavische,engels en franse van de Heffelaartjes. liefs Anna klaverdijk
E-mail:
Geschreven door Cees Tax, 25. sep, 2015
Dag Frits,
Je hebt een heleboel foto's genomen van je verblijf in de Tarn. Leuk hoor.
Overigens ziet de hele site er prima uit. Wat een werk heb je daarin gestoken. Zeer informatief, met name over jezelf.
E-mail:
Website:
Geschreven door anna klaverdijk, 26. mei, 2015
Hallo Frits,ik heb net weer eens wat foto s bekeken,leuk om al die familieleden te zien.Ben ook wat aan het speuren en vind het wel leuk dat onze voorouder Cornelis Hoewijk een noor was,hij is in 1736 in Bergen geboren uit noorse ouders.Cornelis was een groot groot vader van Anna Hoewijk.Over de naam Heffelaar zit ik ook nog te dubben,want er zijn ook Heffelaars met de naam Breemaat en Steffelaa er achter en in vlissingen zijn er ook nog Effelaars en Hefflers van joodse komaf,ik ben er nog niet uit,misschien weet jij inmiddels meer? groetjes Anna Klaverdijk(kleindochter Anna Heffelaar).
E-mail:
Geschreven door Jan Naumann, 12. mei, 2015
Hoi Frits,
Ten eerste mijn complimenten betreft jouw website.Verder vond ik onze ontmoeting bij Louiza voor herhaling vatbaar.Leuk om weer een onvervalste Indo boy te ontmoeten in de Pijp/Oud Zuid.Mail me of bel me (0626606491) voor een spontane voorzetting met een hapje bij Louiza of in een toko
Groet Jan Naumann
E-mail:
Geschreven door Frits, 2. okt, 2014
leuk al die herinneringen aan de Gordel van smaragd, Tempo Doeloe.
Weemoed is zo'n fijn gevoel toch?
Geschreven door Guus Heffelaar, 2. okt, 2014
Zojuist heb ik het boek Solitude van Jeroen Thijssen gelezen. Een mooi familieverhaal over Nederlands Indie. In het boek verwekt een van de twee broers, die in 1894 als KNILler naar de oost vertrokken, een kind bij ene Painem. Onze oma heette Painam. Het verschil e of a kon in die tijd heel gemakkelijk ontstaan.
Overigens ging rond die periode ook onze opa Heffelaar uit Rotterrdam als KNILler naar Nederlands Indie.
Guus
E-mail:
Geschreven door Anna Klaverdijk, 15. jun, 2014
Hallo Frits,leuk om even mee te kijken in jouw fotoalbum met daarin ook een foto van mijn grootmoeder.
Een mooie site,mijn complimenten,je achternicht Anna.
E-mail:
Geschreven door Anna Mödinger-Maas, 27. dec, 2013
Hallo Frits,
Cornelia mijn zus heeft mij je emailstoegestuurd heb je stamboom gezien.Leuk om mijn Oma erop tezien .
Zal mij even voorstellen ik ben Anna Mödinger-Maas dochter van Geertruida Klaverdijk en de oudere zus van Cornelia.
Wens je een prettige jaarwisseling en
een voorspoedig 2014.
E-mail:
Geschreven door joseph tunnissen, 2. dec, 2013
dag frits,
ik vond jullie feestje heel sfeervol,
veel aardige mensen en ik heb 'n paar leuke foto's gemaakt...
graag volgend jaar weer!
ik groet jou met respect...dag frits, jt.
E-mail:
Geschreven door Irene, 29. nov, 2013
Hoi Frits, jij bent typisch een gevalletje hoe ouder hoe gedistingeerder! Mooie website ook, trouwens! Ik heb beloofd iets kritisch te zeggen, nou, dat heeft me veel tijd gekost. Maar... ik heb iets gevonden :-)
Zou je niet ietsepietsje meer kunnen zeggen over je werkervaring? Zodat eventueel geïnteresseerden iets meer beeld krijgen van je concrete talenten en vaardigheden? Verderhelemaal top!
Website:

Nieuwe commentaren

21.01 | 11:34

Bedankt voor je lieve reactie Guus!
Geluk is een herinnering ik blijf het zeggen hahaha !
Loes en Frits

...
20.01 | 15:18

Wat kan nostalgie fijn zijn. De herkenning van het gevoel, de reuk, de hartslag, de opwinding en nog veel meer, die je als kind daar hebt ervaren.

...
06.05 | 13:43

Hallo Frits, een mooie website met veel informatie. Zie ook mijn stamboom Mollet-van de Pol (Heffelaar-van Ligten). Groet Peter

...
21.01 | 18:11

Beste Frits,

Ik zat te surfen op het internet en kwam bij jouw website terecht. Hartstikke leuk om jou en de tweeling en al die anderen te zien.

...