Staycation 2020 in Zeeland

Beste lezer,

Ik voeg een paar nieuwe pagina's toe aan mijn website namenlijk

1.
Een column en
2.
Een Blog.

Ad 1.Wat is een column ?
Een column is een kort stukje proza waarin de auteur (columnist) spits en uitdagend zijn mening ventileert. Vaak wordt een column in een krant of tijdschrift gepubliceerd, maar ook een gesproken column op radio of televisie, of publicatie op internet komen voor. Zo liep op VRT-één eind 20e eeuw op zondagavond de hoog gewaardeerde en veel beluist...

Ad 2.
Wat is eeb Blog ?
Een blog of weblog is een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. Meestal gaat het om teksten die in chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd, biedt een logboek van informatie aan aan zijn publiek, de bezoekers van zijn blog. Dat kan gaan om tekst, foto's, video's (vlog) of audio (podcast). Blogs bieden hun lezers vaak de mogelijkheid om (al dan niet anoniem) reacties onder de berichten te plaatsen of om elkaars blogs te volgen. Sinds 2006 is microbloggen populair, een combinatie van bloggen en instant messaging.

Het is het persoonlijke of gespecialiseerde karakter dat blogs interessant maakt voor bezoekers. Voor de blogger aan de andere kant, geeft een blog een platform voor het uiten van een mening of een passie waarover men beschikt of geld te verdienen door middel van advertenties of sponsoring.

Allemaal gevonden op mijn heilige graal genaamd GOOGLE zoiets verzin je anders niet haha.
Ik hoop op een discussie waar in ik mijn ideeën en opvattingen wil delen met je en hoop op een hoor en wederhooren daarop en discussie .

 Hoe schrijf je een column? | Taalhelden              Blog - Internet Marketing Nederland

Enige tijd geleden hebben we een i.h.k. een paar dagen door gebracht in hotel LUMEN in Zwolle .

Vandaar uit hebben wat dagtochtjes gemaakt naar Hattem en Wapenveld .

hier  .

 

Van 23 t/m 27 juli 2020 hebben Loes en ik 4 dagen doorgebacht in Hotellerie Schuddebeurs in Zeeland

Dit i.h.k van Staycation vakantie in Nederland.

Het was fantastisch vooe foto's en video's klik nu op hier .

Geweldig mijn favoriete lunchgelegenheden in de Roelofhartstraat.

 Bahya, de Bakkerswinkel, Sabor de MariaClubsandwich en binnenkort de Coenen zijn weer open en kan ik  weer elke dag in een andere locatie lunchen, krantje lezen en leuke  gesprekken hebben kortom sociale life is back again.

 

 

  

 

Sinds 2003  heb ik last van een chronisch auto-immuunsysteem genaamd LEMS google het het maar even maar waar het in het kort op neerkomt is spierverlies m.n. in de bovenbenen.

Het is een zeldzame spierziekte en telt in Nederland zo'n 100 patienten niet veel dus maar gelukkig is er een (duur) medicijn voor genaamd FIRDAPSE die de blokkade van de prikkel vanuit de zenuw naar de spier tijdelijk opheft.

Daarnaast heb ik last gekregen van diabetis2 en nog wat waar ik je niet mee zal vermoeien maar wat niet mee viel was afscheid nemen van een actief leven gevuld met tennis, golf, motorrijden, wandelen in de bergen en citytrips maken en een rijk sociaal leven leiden.

Maar dat laatste lukt me weer vrij aardig door de hulp van de volgende deskundigen in te roepen.
Een neurologe en cardioloog van het AMC, een interniste van de Jan van Goyenkliniek nen natuurlijk mijn eigen huisarts.

Naast heel veel medicijnen maak is sinds een paar jaar gebruik van de expertise en adviezen van een diëtiste en een fysiotherapeut waar door ik me steeds beter ga voelen.

De deskundigheid van mijn diëtiste en fysiotherapeut doen mij ontzettend goed en ik voel me als herboren.

 

Dieetadviezen betrek ik van Saskia Peters werkzaam bij DieetPlaneet .
Met haar heb ik afgesproken een digitaal dagboek bij te houden m.b.t. mijn dagelijkse eetpatroon en de dagelijkse waarden van mijn bloedsuikerspiegel gemeten bij nuchter zijn en vlak voor het slapen gaan.
Door de metingen ontstaat er inzicht en kan er gericht gestuurd worden t.a.v. mijn voedingspatroon en lifestye en dus de gevolgen voor mijn bloedsuikerspiegel.
Ik ben er blij mee. 

DieetPlaneet | dietist Haarlem | Koninginnebuurt  Voeding en Diëtetiek - Sportcentrum VU voor Fitness en sporten in ...

 

 

Met Jurre Kok fysiotherapeut van MovementBasedTherapy (MBT) doe ik allerlei oefeningen zoals 200 m cardio in de vorm van roeien rek en strek oefeningen met oa rekbanden werken met gewichten en nog vele andere oefeningen.
Ik moet me er wel altijd toe zetten maar daarna voel ik me als herboren.
Ik ben er blij mee.

Movement Based Therapy | Physiotherapy Amsterdam

 

 

Maar uiteindelijk red ik het allemaal dankzij de niet aflatende liefde en aandacht van Loes die me sinds mij dit allemaal is overkomen onvoorwaardelijk steunt !

 Loes Gratama - Senior jurist omgevingsrecht - Dienst Ruimtelijke ...

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe reacties

17.07 | 16:03

Wie ben jij dan ?

...
17.07 | 15:49

beste Frits,
Ik zocht een mailadres van jou, ik wil nl een mail doorsturen van Cootje en Izak over de riolering die ze willen gaan vernieuwen in de kelders.

...
23.06 | 12:18

Of van 100 pk naar 1 pk zo zou je het ook kunnen zien

...
22.06 | 21:38

Mooi Frits. Van motoren naar paarden?

...